Peanut Butter Balls / Jordnötssmörsbollar

serveringsförslag

Peanut Butter Balls / Jordnötssmörsbollar

  • Ingredienser

    240 g halvsöt choklad
    0,3 dl vispgrädde
    1 msk (16 g) SKIPPY krämigt jordnötssmör
    2 dl (230 g) jordnötter

  • Instruktioner

    1. Smält choklad och jordnötssmör i mikrovågsugn på hög effekt i 30-sekunders intervall, rör om till en slät smet. Medans chokladen kallnar, hacka nötter och vispa grädde.
    2. Häll försiktigt grädde i den avsvalnade chokladen. Blanda i 0,5 dl (38 g) hackade jordnötter och ställ åt sidan i 5 minuter så att det stelnar lite.
    3. Medans chokladblandningen fortfarande är mjuk, ta upp blandnigen med sked och rulla till bollar och täck med resterande jordnötter.
    4. Kyl tills de stelnat.

    Detta recept rekommenderas för 6 portioner.