SKIPPY® Brand Peanut Butter

Best Ever Peanut Butter Oatmeal Cookies / De bästa havrekakorna med jordnötssmör någonsin

72 cookies
10 Minuter
13 Minuter
23 Minuter

INGREDIENSER

  • 6 dl (213 g) snabbhavregryn
  • 4 3/4 dl (250 g) vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1 krm salt
  • 225 g smör
  • 2,5 dl (256g) SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
  • 2,5 dl (200 g) strösocker
  • 2,5 dl (220 g) brun farin
  • 2 stora ägg
  • 2 tsk vaniljextrakt
  • 340 gram halvsöt hackad choklad, om så önskas

INSTRUKTIONER

  1. Värm ugnen till 175°C. Lägg havregryn, vetemjöl, bakpulver, bikarbonat och salt i en liten skål; blanda väl
  2. Blanda jordnötssmör och smör med en elvisp på medelhastighet till en slät smet i en stor skål . Tillsätt strösocker, farinsocker, ägg och vaniljextrakt medans du fortsätter vispa med elvispen tills att blandats väl.
  3. Vispa i mjölblandning tills allt blandats; rör i hackad choklad.
  4. Klicka ut runda skedar på 5 cm avstånd på ett bakplåtspapper. Grädda 13 minuter eller tills de blivit gyllenbruna. Lägg kakorna på galler och låt svalna.