SKIPPY® Brand Peanut Butter

SKIPPY® Chicken in Spicy Peanut Sauce / Kyckling i Kryddig Jordnötssmör

Krydda till livet med SKIPPY® Kyckling i Kryddig Jordnötssmör. Vi rekommenderar att kycklingen placeras på riset vid servering så att den goda såsen absorberas.

Krydda till livet med SKIPPY® Kyckling i Kryddig Jordnötssmör. Vi rekommenderar att kycklingen placeras på riset vid servering så att den goda såsen absorberas.

4

INGREDIENSER

  • 4 benfria kycklingbröst utan skinn (680g)
  • 2 tsk malen kummin
  • 1 tsk malen kanel
  • 2 msk olivolja
  • 265 g skivad lök
  • 2,6 dl chuncky salsa
  • 1 msk citronsaft
  • 5 msk SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
  • 2 vitlöksklyftor
  • Färsk koriander

INSTRUKTIONER

  1. Gnugga kanel och kummin över hela kycklingbrösten. Värm olja på medelhögvärme i en stor stekpanna; tillsätt kycklingen och lökarna. Stek kycklingen och lökarna, rör om ofta i stekpannan tills kycklingen blir brun.
  2. För att tillaga såsen, tillsätt salsa, citronsaft, jordnötssmör och vitlök i en matberedare, försedd med ett metallblad, och låt bearbetas till du får en jämn konsistens. Häll såsen över kycklingblandningen i stekpannan; stek på hög värme.
  3. Sänk till en låg värme; låt sjuda i 5 till 7 minuter eller tills kycklingen inte längre är rosa i mitten. Servera kycklingen med såsen och koriandern.