SKIPPY® Brand Peanut Butter

SKIPPY® Chocolate Chip Peanut Butter Cake / SKIPPY® Chocolate Chip Jordnötssmörkaka

Du behöver en efterrätt som imponerar. Någon kommer på middag ikväll, och du vill imponera på dem och visa hur duktig du är på hela vuxenbiten. Du måste baka SKIPPY® Chocolate Chip Jordnötssmörskaka. Den ser fantastisk ut, smakar utsökt, och det svåraste med att laga kakan är att hitta en form till kakan. Du klarar detta.

Du behöver en efterrätt som imponerar. Någon kommer på middag ikväll, och du vill imponera på dem och visa hur duktig du är på hela vuxenbiten. Du måste baka SKIPPY® Chocolate Chip Jordnötssmörskaka. Den ser fantastisk ut, smakar utsökt, och det svåraste med att laga kakan är att hitta en form till kakan. Du klarar detta.

12
20 Minuter
30 Minuter
55 Minuter

INGREDIENSER

  • 540 g sockerkaka mix
  • 1,2 dl SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
  • 340 g chokladbitar

INSTRUKTIONER

  1. Värm upp ugnen till 175 °C. Smörj och bröa en något räfflad bakform. Laga kakan enligt anvisningarna på förpackningen. Tillsätt ¾ dl jordnötssmör och 175 g chokladbitar och rör om. Häll i smeten i bakformen. Grädda i 30 eller 35 minuter eller tills du testar mitten av kakan med en provsticka och ser att provistickan är ren.
  2. Låt kakan stå i bakformen i tio minuter, ta sedan bort kakan från bakformen och placera på ett galler.
  3. Lägg de resterande chokladbitarna och 0,4 dl jordnötssmör i en skål i mikrougnen. Låt smälta på full värme (100%) i 45 sekunder eller tills chokladen har smält. Rör om tills ingredienserna är blandade. Häll över blandningen över den varma kakan. Kyl i 15 minuter eller tills glasyren stelnat.