SKIPPY® Brand Peanut Butter

NY-Style Cheesecake with Peanutty Crust / Cheesecake i New York-stil med jordnötstäcke

12
30 Minuter
1 Timme
4 Timmar, 10 Minuter

INGREDIENSER

  • 3½ dl Digestive kex
  • 2 dl SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
  • 1 ½ dl socker
  • 3 ägg
  • 1 ½ dl Cream Cheese
  • 1 ½ dl Crème Fraiche
  • 1 tsk vaniljsocker

INSTRUKTIONER

  1. Sätt ugnen på 170 grader. Krossa digestivekexen till smulor. Blanda ner 1 dl jordnötssmör och 1 ägg. Tryck ut i en form med löstagbarkant, ca 24 cm i diameter.
  2. Blanda cream cheese, resten av sockret, 3 ägg och mixa fluffigt. Häll i formen och ställ in i ugnen ca 1 timme eller tills mitten är nästan fast. Kyl sedan cheesecaken minst 3 timmar eller över natten.
  3. Innan servering, smält resterande jordsmör och häll över cheesecaken