NY-Style Cheesecake with Peanutty Crust / Cheesecake i New York-stil med jordnötstäcke
12
30 Minuter
1 Timme
4 Timmar, 10 Minuter
INGREDIENSER
- 3½ dl Digestive kex
- 2 dl SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
- 1 ½ dl socker
- 3 ägg
- 1 ½ dl Cream Cheese
- 1 ½ dl Crème Fraiche
- 1 tsk vaniljsocker
INSTRUKTIONER
- Sätt ugnen på 170 grader. Krossa digestivekexen till smulor. Blanda ner 1 dl jordnötssmör och 1 ägg. Tryck ut i en form med löstagbarkant, ca 24 cm i diameter.
- Blanda cream cheese, resten av sockret, 3 ägg och mixa fluffigt. Häll i formen och ställ in i ugnen ca 1 timme eller tills mitten är nästan fast. Kyl sedan cheesecaken minst 3 timmar eller över natten.
- Innan servering, smält resterande jordsmör och häll över cheesecaken