SKIPPY® Brand Peanut Butter

SKIPPY® Open-Face Oriental Turkey Burgers / SKIPPY® Open-Face Orientaliska Turkiska Burgare

Turkiska burgare är här för att stanna med sin unika smak. Dessa SKIPPY® Open-Face Orientaliska Turkiska Burgare, toppade med en krispig broccolislaw i en syrlig söt dressing, kommer att få dig att vilja äta inte bara en burgare utan flera.

Turkiska burgare är här för att stanna med sin unika smak. Dessa SKIPPY® Open-Face Orientaliska Turkiska Burgare, toppade med en krispig broccolislaw i en syrlig söt dressing, kommer att få dig att vilja äta inte bara en burgare utan flera.

6

INGREDIENSER

  • 455 g kalkonfärs
  • 345 g strimlad broccoli
  • 1 msk SKIPPY® Crunchy Jordnötssmör
  • ⅛ tsk chilipulver
  • 6 (mm tjocka) skivor tomat
  • 6 salladsblad
  • 1 tsk rostade sesamfrön, om så önskas
  • ½ tsk mald ingefära
  • 3 fullkorn engelska muffins, delade och rostade

INSTRUKTIONER

  1. Tillsätt kalkon, strimlad broccoli, jordnötssmör och chili i en mellanstor skål; blanda fint. Forma 6 burgare.
  2. Tillsätt olja i en stekpanna och stek burgarna. Låt burgarna stekas på medelhög värme, vänd burgarna en gång, i 10 minuter eller tills de är klara.
  3. Placera tomat, salladsblad och burgare i engelska muffinsens nedre del. Lägg på den övre halvan av muffinsen på varje burgare.