SKIPPY® Brand Peanut Butter

SKIPPY® Peanut Butter Breakfast Muffins / SKIPPY® Frukostmuffins med Jordnötssmör

Inte alla muffins bakas på samma sätt. Vissa är speciella nog att ha SKIPPY® Jordnötssmör i dem. SKIPPY® Frukostmuffins med Jordnötssmör är fyllda med flingor och torkad frukt, så baka en sats magiska muffins!

Inte alla muffins bakas på samma sätt. Vissa är speciella nog att ha SKIPPY® Jordnötssmör i dem. SKIPPY® Frukostmuffins med Jordnötssmör är fyllda med flingor och torkad frukt, så baka en sats magiska muffins!

Blir 24 muffins
10 Minuter
15 Minuter
30 Minuter

INGREDIENSER

  • 3,2 dl mjöl
  • 1,4 dl bran flakes med russin, uppdelade
  • 1 dl socker
  • 1 msk bakpulver
  • ½ tsk kanel
  • ¼ tsk salt
  • 1,5 dl torkade körsbär eller aprikoser
  • 3 dl mjölk
  • 1,1 dl SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
  • 1 stort ägg
  • 1 tsk vaniljextrakt

INSTRUKTIONER

  1. Värm upp ugnen till 175 °C. Smörj 24 muffinsformar.
  2. Lägg mjöl, flingor, socker, bakpulver, kanel och salt i en mellanstor skål; blanda väl. Tillsätt körsbär och rör om.
  3. Vispa mjölken, jordnötssmöret, ägget och vaniljextrakten med en elvisp i en stor skål. Vispa tills du får en jämn konsistens. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda smeten väl.
  4. Tillsätt smeten jämnt i vare muffinsform.
  5. Grädda i 15 minuter eller tills du ser att provstickan, som du har stuckit i mitten på muffinsen, är ren. Låt kylas i formerna i fem minuter. Ställ muffinsen på ett galler.