Peanut Butter Cookie Oatmeal / Havregrynsgröt med jordnötssmör
2
INGREDIENSER
- 2,5 dl havregryn
- 4,2 dl vatten eller mjölk
- 1 krm salt
- 1 msk (15 g) SKIPPY® Creamy Jordnötssmör, smält
- 1 tsk farinsocker
- 1 tsk kanel
- 0,5 tsk vaniljextrakt
- 10 ml lönnsirap
- 10 g russin
- 1 banan, skivad
- 0,15 dl (30 g) SKIPPY® krämigt jordnötssmör, smält
INSTRUKTIONER
- Lägg havregryn, vatten (eller mjölk), salt, jordnötssmör, farinsocker, kanel, vaniljextrakt och lönnsirap i en skål som tål en mikrovågsugn och tillaga enligt anvisningar på havregrynspaket.
- Lägg på russin och bananskivor.
- Ringla på smält jordnötssmör.