SKIPPY® Brand Peanut Butter

SKIPPY® Peanut Butter Hot Chocolate Float / SKIPPY® Peanut Butter Hot Chocolate Float

Hur har detta inte funnits i ditt liv tidigare? Mys till det med en stor kopp SKIPPY® Peanut Butter Hot Chocolate Float

Hur har detta inte funnits i ditt liv tidigare? Mys till det med en stor kopp SKIPPY® Peanut Butter Hot Chocolate Float

INGREDIENSER

  • Varm chockad:
  • 4,7 dl mandelmjölk
  • 0,6 dl socker
  • 1 msk osötad kakao
  • 0,6 dl SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
  • ½ l vaniljglass
  • Chokladsås
  • Dekoration för muggarna:
  • 340 g bakchockad
  • 3,5 dl finhackade torrostade jordnötter

INSTRUKTIONER

Hot Chocolate:

  1. Lägg i mjölk, socker, kakaopulver och jordnötssmör i en mellanstor kastrull och rör om.
  2. Värm upp under omrörning kontinuerligt i 3 till 5 minuter eller tills uppvärmd rakt igenom. Häll i blandningen i 4 muggar.
  3. Toppa var och en med en skopa glass. Strö över chokladsås om så önskas.

Dekoration för muggarna:

  1. Smält wafers enligt instruktionen på förpackningen. Vänd muggarna upp och ner och doppa kanterna i chockad, vrid för att ta bort överskottet. Doppa de chockadtäckta kanterna i jordnötter. Strö över jordnötssmör över muggen. Kyl i 30 minuter. Strö över smält jordnötssmör.